Minőségi szolgáltatás

Fordító munkatársaink színvonalasan felkészült és nagy tapasztalattal rendelkező csapatot alkotnak. Az irodánkból kikerülő fordításokat mindig a megbeszélt határidőre és magas szakmai színvonalon készítjük el. Ennek érdekében a fordítóiroda kizárólag olyan kiváló - szakfordítói vizsgával rendelkező - fordítókat és lektorokat alkalmaz, akik a tökéletes nyelvtudás mellett több éves szakmai tapasztalattal rendelkeznek.

Irodánkban minden fordítási folyamat ellenőrzéssel zárul. Ennek keretében a lefordított anyagokat korrektúrázzuk, szerkesztjük, valamint helyesírási ellenőrzésnek és formai igazításnak vetjük alá. Ezen szolgáltatásunkat a normál fordítási árak tartalmazzák. Kiemelten fontos anyagoknál a megrendelő külön kérésére a fordítás végén nyelvi lektorálást végzünk, melynek költsége a megrendelőt terheli.

Irodánk - megrendelőink külön kérése nélkül is - archiválja a lefordított anyagokat, dokumentumokat és azokat szükség esetén bármikor a megrendelő rendelkezésére bocsátjuk.


Titoktartás

Ügyfeleink részére garantáljuk, hogy a fordítandó anyagokban szereplő információk harmadik fél kezébe nem kerülnek, mivel a fordítóiroda munkatársai és fordítói számára munkaköri kötelesség a bizalmas ügykezelés és a teljes körű titoktartás a fordítás során.


Hitelesség

Hiteles Fordítás:

Irodánk vállalja cégeljárással kapcsolatos dokumentumok (társasági szerződés, cégkivonat, taggyűlési jegyzőkönyv, aláírási címpéldány, stb.)  hiteles fordítását.

Egyéb  esetekben hiteles fordítást, fordításhitelesítést és idegen nyelvű hiteles másolatot Magyarországon, a jelenlegi jogszabályok szerint csak az Országos Fordító és Fordításhitelesítő Iroda készíthet. Az OFFI hitelesítési joga kizárólag Magyarországra terjed ki.

Hangsúlyozzuk, hogy nem minden okirat követel meg hiteles fordítást. A hiteles fordításért lényegesen többet kell fizetni, és időben is elhúzódik a fordítás-lektorálás.

Ezt felismerve egyre több bíróság, ügyészség, rendőrkapitányság és egyéb állami szerv, bank, ügyvédi iroda, közjegyzői iroda bízza meg irodánkat hivatalos (nem hiteles) fordítás elkészítésével (lásd: partnereink).

Hivatalos fordítás:

Hivatalos fordítás esetén a fordítóiroda által fordított és lektorált anyagokat az adott nyelven záradékoljuk és irodánk címeres bélyegzőjével látjuk el, így tanúsítjuk, hogy a fordítás a Fekete-Szemző Fordító Iroda által készült, valamint az tartalmilag és szerkezetileg teljesen megegyezik az eredeti dokumentummal. Ez az eljárás megfelel Európa (és más földrészek) szinte minden állama által előírt követelménynek, és a sokéves tapasztalatok szerint ezek a dokumentumok gond nélkül felhasználhatóak külföldi munkavállalás, külföldi tanulmányok és egyéb hivatalos ügyintézés esetén. 


Kedvezmények
  • Első megrendelés kedvezmény: Amennyiben bemutatkozónk megnyerte a tetszését és úgy dönt, kipróbálja szolgáltatásainkat, első megrendelésekor 5% kedvezményt biztosítunk listás árainkból.

  • Kedvezmény állandó ügyfeleinknek: Hosszútávú együttműködés esetén, állandó ügyfeleink részére kedvezményes árakat biztosítunk.

  • Mennyiségi kedvezmény: Nagyobb terjedelmű dokumentumainak fordításához kérje a fordítóiroda egyedi kedvezményes árajánlatát!